Hallands Nyheter

Julia Gustafsson förnyar kontraktet med Warberg IC

- Henric Holmberg

Warberg IC fortsätter på sitt truppbygge inför nästa Sslsäsong.

Nu har forwarden Julia Gustafsson skrivit på ett nytt avtal med klubben.

Julia Gustafsson är fostrad i Träslövslä­ge och kom till Warbergs Ssl-lag inför säsongen 2020/2021. I höst går hon in i sin fjärde säsong med Wic, då hon nu skrivit på ett nytt avtal med klubben.

– Det ska bli riktigt kul! Jag tror att vi tillsamman­s som lag kan göra en fantastisk säsong och ta stora kliv tillsamman­s. Att få möjlighete­n att spela i SSL i sin hemstad är ingen självklarh­et och en chans man tar vara på. Warberg är en fantastisk förening med stora ambitioner och människor med driv, så jag ser verkligen fram emot en ytterligar­e säsong i den blåa tröjan, säger Gustafsson på klubbens hemsida.

Gustafsson drabbades av en hjärnskakn­ing mitt under den gångna säsongen och det tog längre tid än beräknat att komma tillbaka. Men nu är hon fullt återställd och taggad på nästa säsong.

– Kommande säsong tror jag kommer bli riktigt bra! Mitt fokus kommer ligga på att få revansch från föregående säsong och utvecklas både själv och tillsamman­s med laget.

Managern Andreas Burman säger följande om Gustafsson­s påskrift:

– Jag är glad att Julia väljer att förlänga. Hennes säsong blev inte riktigt som någon av oss hade hoppats på i och med skador. Så det ska bli spännande att följa Julias säsong med mer kontinuite­t i träningen. Hon är en härlig person som jobbar hårt och vill något med sin idrott.

Forwarden Gustafsson har gjort nio mål och åtta assist i Wic-tröjan på sina tre säsonger i laget.

 ?? BILD: KRISTER ANDERSSON ?? Warbergs Julia Gustafsson.
BILD: KRISTER ANDERSSON Warbergs Julia Gustafsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden