Hallands Nyheter

Mandys Diner i Älvsered öppnar igen till sommaren

Älvsered: I sommar öppnar Mandys Diner igen med ett välbekant par bakom rodret – samtidigt fortsätter sökandet efter nya franchiset­agare.

- Cecilia Cromnow cecilila.cromnow@hn.se

Mandys Diner i Älvsered har varit tillfällig­t stängt under våren då de tidigare franchiset­agarna Torbjörn och Linda Gotthardss­on Rolandsson har gått vidare till andra jobb.

I väntan på nya franchiset­agare kommer ägarna Sanna Blomqwist och Rickard Carringer, som bor i Töreboda, att driva restaurang­en över sommaren.

– Vi kör på som vanligt. Den enda skillnaden är att vi inte kommer att ha öppet på måndagar och tisdagar, men det är för att få ihop det med restaurang­en i Töreboda, familjeliv och så vidare, säger Sanna Blomqwist.

Mandys Diner är ett familjeför­etag som startade i Älvsered 2009 av Sanna Blomqwists föräldrar. I dag har företaget filialer i Töreboda, Falköping, Skene och Mjöbäck som alla drivs av familjemed­lemmar.

Sanna Blomqwist och Rickard Carringer tog över restaurang­en i Älvsered 2013 och har i flera år även drivit filialerna i Töreboda och Falköping.

Att ha tre restaurang­er och småbarn samtidigt gjorde att paret till slut anlitade Torbjörn och Linda Gotthardss­on Rolandsson som franchiset­agare.

Nu ser Sanna Blomqwist och Rickard Carringer fram emot att komma tillbaka till restaurang­en i Älvsered.

– Det ska bli väldigt roligt och vi är supertagga­de, säger Sanna Blomqwist som berättar att de redan har sommarpers­onalen klar.

Samtidigt fortsätter de sökandet efter nya franchiset­agare som kan driva Mandys Diner i Älvsered på lång sikt.

– Vi vill expandera och därför vill vi hitta bra personer, men marknaden är ju svår nu, säger Sanna Blomqwist.

Sommarsäso­ngen i Älvsered inleds den 25 juni till och pågår till och med 13 augusti.

” Det ska bli väldigt roligt och vi är supertagga­de. Sanna Blomqwist

 ?? BILD: HÅKAN JOHANSSON/ARKIV ?? I sommar öppnar Mandys Diner i Älvsered igen efter att de tidigare franchiset­agarna slutat.
BILD: HÅKAN JOHANSSON/ARKIV I sommar öppnar Mandys Diner i Älvsered igen efter att de tidigare franchiset­agarna slutat.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden