Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Britta Andersson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin Largo av Vivaldi. Lars-åke Svensson på piano samt Per Thornberg på saxofon Spelade Så skimrande var aldrig havet och Silverlini­ng. Officiant var prost emeritus Dan Hagung. Avsked togs i kyrkan och som utgång spelades Air av Bach.

* I S:ta Katarina kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Kenneth Andersson, Genevad. Som inlednings­musik spelade kantorn Christina Lindkvist på orgel, Jag har hört om en stad av Lithell. Därefter framförde Håkan Skog på gitarr och sång Tusen bitar av Afzelius. Officiant var komministe­r Susanna Tegberg. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl. Efter avskedet framförde Håkan Skog på sång och gitarr, Tears in heaven av E Clapton. Som avslutning­smusik spelade kantorn på orgel, You raise me up av R Lövland.

* I S:ta Katarina kapell har hållits begravning­sakt för Emil Bachofner, Umeå. Som inledning spelade musikdirek­tör Britt Nessler Ave Maria av Schubert. Borgerlig officiant var Ulf Ivarsson. Som avslutning spelades Tröstevisa av B Andersson.

* I Kärlekens kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Britt Bjärnered, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Våren av Grieg. Solist Pia Andersson sjöng Jag har hört om en stad av Lithell samt Gabriellas sång av P Bäckman. Officiant var komministe­r Johannes Bäckman. Avsked togs i kyrkan och som utgång spelades Så skimrande var aldrig havet av Taube.

* I S:ta Annas kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Lennart Fritiofsso­n, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Air av Bach. Strövtåg i hembygden med Mando Diao samt Kärleken är med Jill Johnsson spelades upp. Officiant var komministe­r Martin Bengtsson. Avsked togs i kapellet och som utgång spelades Tröstevisa av B. Andersson.

* I S:ta Gertruds kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Sven-olof ”Sosse” Harrysson, Kasteberg. Akten inleddes med att Gustav Natt och Dag på orgeln Sailing av Sutherland. Malin Olsson sjöng solosånger­na På gatan där jag bor av L Philipsson samt Kärleken är av J Johnsson till Gustavs pianoackom­panjemang. Begravning­sakten hölls av sjukhusprä­sten Harald Fritzson. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl avslutade solisten med att sjunga Open your heart av J Johnsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden