Hallandsposten

Lång kö till kafferepet­s platser

- KENNY HJÄLTE 010-471 50 97 keh@hallandspo­sten.se

Lars-bertil Gunnarsson var först på plats när IBK Pumas biljetter till säsongens kafferep skulle släppas. Han var långt ifrån ensam att vara på plats tidigt på morgonen.

Strax innan tio på lördagsför­middagen var kön utanför Solbacken lång som en lastbil med släp. IBK Puma hade biljettslä­pp för höstens kafferep, där de bokat upp musikgäste­r och komiker som underhålle­r samtidigt som allt överskott går till idrottsrör­elsen.

FÖRST I DEN långa kön var Lars-bertil Gunnarsson, som varit på plats sedan klockan slog sex.

– Jag brukar vara här vid sextiden och vet att jag får sällskap eftersom. Det blir inte mycket ensamtid, nästa kom efter ungefär en kvart, säger han.

Med campingsto­lar utanför entrén behövde han och andra tidiga inte stå och trampa alla timmarna.

– Vi sitter här och pratar och har det jättetrevl­igt, i och med att det är fint väder ute går det bra att sitta ute de här timmarna. Det är roligt att gå på kafferepet, de har så många fina artister, säger Lars-bertil Gunnarsson och berättar att de är en grupp om 16 personer som brukar gå varje gång.

TILL HÖSTEN HAR IBK Puma laddat med Helene Persson, dansbandss­ångerska från Helene & gänget, komikern Jörgen Mörnbäck, mannen som satte Lasse i Lasse Stefanz – Lasse Sigfridsso­n tillsamman­s med sonen Emil och även dansbandet Streaplers kommer och gästar kafferepen.

– Det är verkligen kul att få den här responsen. Allt går dessutom till föreningsl­ivet och inte ner i några privata fickor, säger Christophe­r Johansson, ordförande i IBK Puma.

 ?? Bild: KENNY HJÄLTE ?? FÖRST I KÖN. Lars-bertil Gunnarsson har gjort det till en tradition att bänka sig som nummer ett för att få biljetter.
Bild: KENNY HJÄLTE FÖRST I KÖN. Lars-bertil Gunnarsson har gjort det till en tradition att bänka sig som nummer ett för att få biljetter.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden