Hallandsposten

Så mycket möjlighete­r finns här

- Mimmi

FOLKPARKEN. Jag vill här ifrågasätt­a planerna för Folkparken. Ni som är för en förändring av området, hur tänker ni? Ett gammalt underbart danspalats med så mycket möjlighete­r som där finns, till glädje och aktivitet, som även håller för dagens nöje. Där finns två fina scener för artister, en utomhus och en inomhus ”vid dåligt väder”.

PÅ DESSA SCENER har många fina och stora artister uppträtt. Där fanns ”Barnens brevlåda” som man som barn fick uppträda och sjunga. Och icke att förglömma vårt fina dansgolv, där romantiken blomstrade, i kapp med musiken från våra fina stora orkestrar.

”Det här kallar jag familjelyc­ka, värt att bevara”. Men enligt det som nu föreslås, är det förnya och att allt är gammalt och förlegat som gäller.

Men det tycker inte vi som bor i Halmstad och betalar skatt här. Jag får känslan av att allt ska passa våra turister, det är väl inte de som i första hand ska trivas. Det är faktiskt vi Halmstadbo­r som ska bestämma hur vi vill att Halmstad ska se ut! Jag har ett förslag till Lilla torg, som ni nu ska förvandla. Bygg en kupol där och låt den innehålla en saluhall som vi längtat efter. Det kunde bli fint med allt detta utbud som en saluhall innehar. Ett springvatt­en mitt i och stora tropiska växter.

TILL SIST, SÄTT er ner och låt hjärta och hjärna arbeta och lyssna på folket! Och kom ihåg att även ungdomarna kan vara nostalgisk­a!

 ?? BILD:TT/ARKIV ??
BILD:TT/ARKIV

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden