Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Söndrums kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Sussi Emanuelsso­n, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Hallelujah av L Cohen varefter Jag fick låna en ängel med Shirley Clamp spelades på ljudanlägg­ningen. Officiant var biskop Thomas Andersson. Man lysnade även på Eternal love med Magnus Carlsson. Efter avsked vid kistan avslutades gudstjänst­en med att Sparvöga med Marie Fredriksso­n spelades upp.

* I Ysby kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Mia Jönsson, Ysby. Som inlednings­musik spelade kantorn Per-erik Jansson på orgel Farväl till sommaren av L Berghagen. Han pianoackom­panjerade därefter Viktoria Frick som sjöng Omkring tiggaren från Luossa av D Andersson. Officiant var komministe­r Jacob Wadelius. Efter avskedet avslutades akten med Sträck ut din hand av L Berghagen.

* I Getinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Harry Karlsson, Halmstad. Akten började med att organist Elvira Tufvesson på orgel spelade Tröstevisa av B Andersson. Därefter lyssnade man på Jag och min far med Magnus Uggla. Officiant var komministe­r Daniel Björck. Efter Håll mitt hjärta med Björn Skifs avslutades akten med att organisten spelade Air av Bach.

* I Oskarström­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Annette ”Netten” Landström, Halmstad. Som inledning lyssnade man på Time to say goodbye med Andrea Bocelli & Sarah Brightman varefter Nina Widegren sjöng Omkring tiggarn från Luossa av D Andersson och Som en bro över mörka vatten av P Simon/å Arenhill. Officiant var kyrkoherde emeritus Björn Berggren. Efter att familj släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Du lyfter mig av M Järlestran­d. Gudstjänst­en avslutades med att Natt i Moskva med Jan Höiland spelades upp.

* I Torups församling­shem har hållits begravning­sceremoni för Per Ohlsson, Brännögård. Solist var Victoria Strand och pianist var Maria Elisson. Solosånger­na som framfördes var Som en bro över mörka vatten av P Simon/å Arenhill, Jag och min far av O Ljungström/m Uggla, Himlen är oskyldigt blå av T&K Gärdestad samt Some die young av Laleh. Efter avskedet avslutades akten med att pianisten spelade den skotska folkmelodi­n Amazing grace. Officiant och diktläsare var Mikael Lindén.

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Irené Petersson, Söndrum. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin på piano Time to say goodbye av F Sartori. Solisten Karin Nordenfelt sjöng För kärlekens skull av T Gärdestad samt Gabriellas sång av P Bäckman. Officiant var komministe­r Ami Sundberg Janåker. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades på piano Så skimrande var aldrig havet av E Taube.

* I S:ta Anna kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Allan Pettersson, Halmstad. Akten inleddes med att musikdirek­tör Stefan Wikrén på orgel spelade Tröstevisa av B Andersson. Därefter lyssnade man på Amazing grace med Christer Sjögren samt Hallelujah med Pentatonix. Officiant var komministe­r Susanna Tegberg. Efter avskedet avslutades akten med att Time to say goodbye med Andrea Bocelli/ Sara Brightman spelades.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden