Hallandsposten

Hammers–nybro

-

Halmstad arena i dag kl 19.00.

Sex poäng upp till översta strecket. Visserlige­n är serien ännu inte ens halvvägs, men tåget mot Allettan efter jul är ändå på väg att gå.

– Ja, vill vi vara med så måste vi haka på nu, medger Hammers tränare Fredrik ”Fredda” Johansson inför mötet med serietvåan Nybro.

– Vi har gjort X antal bra perioder, men problemet är att vi inte har gjort det fullt ut i en hel match. Så vad vi måste göra är att göra de vanliga sakerna och göra det konsekvent för det är så som framgång uppstår – genom konsekvens och ödmjukhet.

Nybro kommer fullpumpat av självförtr­oende efter två raka segrar där spelare som Markus Palmberg, Rasmus Djerf och Martin Olsson dock saknas. Laget har dock spridit ut målskyttet bra med Fabian Ilestedt poängbäst med åtta poäng. Det ska jämföras med Martin Pärnas elva i ett lag där Ludwig Larsson och

Johan Höglund är tillbaka medan

Niklas Bunnstedt är sjuk. Därtill är Troja-lånet Carl Ernstig också klar.

– Jag skulle vilja ha mer fart på förstafemm­an. Sedan gäller det att ha disciplin och inte dra på oss onödiga utvisninga­r som senast mot Kristianst­ad. Då blir vi straffade direkt av topplagen, påpekar Johansson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden