Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Snöstorps kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ninnie Andersson, Halmstad. Som inledning spelade kantor Lena Nielsen den skotska folkmelodi­n Amazing grace. Officiant var komministe­r Stellan Bengtsson. I kyrkan tog de närmaste tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Air av J S Bach.

* I Kungsbacka skogskapel­l har begravning­sgudstjäns­t hållits för Inga-lill Asplund, Laholm. Som inlednings­musik spelade kantor Lisbeth Torwald på orgel, Jag har hört om en stad av L Lithell. Därefter framförde komministe­r Andreas Holm på sång och gitarr Fattig bonddräng av Lindgren/ Riedel. Officiant var just komministe­r Andreas Holm. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl. Som avslutning­smusik spelade kantorn Lisbeth på orgel Leende guldbruna ögon, trad.

* I Skummeslöv­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Bengt Bengtsson, Skummeslöv­sstrand. Som inledning spelade organist Gustav Natt och Dag på orgeln Där rosor aldrig dör. Därefter lyssnade man på När du går över floden med Roland Cedermark. Officiant var komministe­r Mathilda Kjellström-ståhl. Efter att släkt och vänner tagit ett sista farväl spelades Änglahund med Hasse Andersson. Som avslutning spelade organisten Time to say goodbye av L Quarantott­o/f Sartori.

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ingrid Carlsson, Hovgård Söndrum. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin Så skimrande var aldrig havet av E Taube. Därefter lyssnade man på Jag har hört om en stad med Carola Häggkvist, Du är alltid en del utav mig med Lasse Berghagen samt Där rosor aldrig dör med Christer Sjögren. Officiant var kyrkoherde Nina Karemo. Avsked togs i kyrkan och som utgångsmus­ik spelades den skotska folkmelodi­n Amazing Grace.

* I Veinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Susanne Cederhag, Mästocka. Som inledning spelade kantor Anneli Segerstedt på orgeln Öppna landskap av U Lundell. Därefter spelades Wonderful Life med Alter Bridge innan organisten på piano ackompanje­rade Malin Olsson som sjöng Där rosor aldrig dör. Officiant var komministe­r Maria Stålnacke. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl sjöng solisten Bortom himlen av E Clapton. Som avslutning spelades In Loving Memory med Alter Bridge.

* I Söndrums kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Ulla Eriksson, Halmstad. Som inledning spelade organist Elisabeth Almqvist Hansson Air av J S Bach. Därefter sjöng Nina Widegren Jag har hört om en stad av L Lithell. Officiant var Olof Olsson. Under begravning­sakten spelade Roger Carlsson på trumpet You raise me up av R Lövland. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Kärleken är av J Johnsson/b Ljunggren akten avslutades med att organisten spelade A whiter shade of Pale av Reid/brooker. * I Färgaryds kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Marita Everås, Halmstad. Inlednings­vis spelade trumpetsol­isten Gunnar Börjesson och kantor Regina Burton den skotska folkmelodi­n Amazing grace varefter solisten Victoria Strand sjöng Gabriellas sång av S Nilsson/p Bäckman. Officiant var kyrkoherde Bo Lindbladh. I kyrkan tog de närmaste tillsamman­s med övrig släkt och många vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Bridge over troubled water av P Simon och som avslutning spelade trumpetsol­isten och kantorn Sailing av G Sutherland.

* I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Inger Gustavsson, Halmstad. Som inledning spelade musiker Christina Lindkvist Nocturne av E Taube. Solisten Ulf Blennerud sjöng Jag har hört om en stad av L Lithell samt Där rosor aldrig dör av J C Miller. Officiant var komministe­r Susanna Tegberg. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades på piano den skotska folkmelodi­n Amazing Grace.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden