Hallandsposten

”Nu är Mingo åtgärdad och jag laddar för spets”

-

STEKHET. Carl Johan Jepson (bilden) är utan tvekan med av landets för dagen hetaste kuskar. Han vann V75 med Beau Mec i lördags och på lördag på Åby har han flera fina chanser som han uttalar sig om. – Shelby Glide (V75-1) har jag aldrig kört, vi ligger lite lågt. – Bear Dancer (V75-3) var bra på Axevalla och vann med mycket sparat senast även om det var tunt emot. Han kan öppna vasst och det kanske är läge att ladda lite. Ska passas på visad form.

– Valborg Marje (V75-4) har jag aldrig kört men sett på slutet och hon verkar ju ha form. Vi får sikta på att köra felfritt men samtidigt vara före de bra hästarna på bakspår. Det ser bra ut på förhand. – Yippie Chic (V75-5) är duktig men har svårt läge. – Barkevious Mingo (V75-6) kändes inte som allra bäst senast så jag körde på säkerhet. Han är åtgärdad efter och Nils brukar absolut inte fuska med träningen, jag laddar och vill till spets, avslutar Jepson.

eller 2 Colour of Love är speciellt snabba så 9 Angela Rich bör spetsa tidigt från springspår på tillägg. Sedan bör 8 Valborg Marje få ta över ledningen.

V75-5. 1 Quebe CD är snabb men får svårt att svara 3 Well Done la Marc. 7 Southwind Feji kan öppna men det troliga är att Björn Goop kör i ledningen.

V75-6. 2 Nancy America och

3 Master Crowe kan öppna men det är ändå favorit på att

6 Barkevious Mingo blåser förbi direkt, han är vass med spår en bit ut, och han körs i spets.

V75-7. 1 It’s Showtime Zaz blir troligen över, 2 Ragazzo da Sopra är hygglig ut men 4 Rushmore Face är snabb, spetsfavor­it. 7 Sono di Pa och 8 Mellby Emeralds kan utmana utifrån.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden