Hallandsposten

Nicoline fick lämna Robinson

- SARA ÖSTER so@hallandspo­sten.se

Nicoline Artursson, från Halmstad, fick lämna Robinson precis innan finalvecka­n. Hon ställdes i en duell mot Pascal Mazza Ramsby, och förlorade. – Det var riktigt surt, säger hon.

I söndagens avsnitt tog Halmstadbo­ns äventyr i Robinson slut.

– Det var verkligen surt för jag kände mig väldigt stark mentalt. Men om jag nu skulle förlora så var det verkligen mot Pascal, han är värd en plats i finalvecka­n, säger Nicoline Artursson.

I gränslande­t samlades deltagare som hade blivit utröstade i örådet. Där hade de chansen att tävla sig tillbaka till Robinson.

I GÅRDAGENS AVSNITT ställdes Nicoline mot Pascal i tävling. De skulle hålla en dolk på handleden så länge som möjligt, och den som orkade ha den kvar längst vann.

Tävlingen pågick i cirka 30 minuter.

– Jag stod mot solen och blev jättesvett­ig på handen, och i slutet kände jag hur den föll av. Jag blev såklart väldigt besviken på mig själv men jag gav aldrig upp – jag gav allt jag kunde, säger hon och tillägger:

– Men jag trodde faktiskt att jag skulle vinna för jag såg hur Pascal led av smärta. Det var en tuff kamp.

Halmstadbo­n hängde kvar i tävlingen i flera veckor och hon beskriver tiden som otroligt tuff, men väldigt givande.

– Jag har lärt mig så himla mycket om mig själv. Det är verkligen häftigt att se vad kroppen klarar av, och hur den anpassar sig efter olika miljöer. Det här var ett äventyr och det är bland det bästa jag har gjort. Jag extremt stolt över min prestation under hela resan, säger hon.

I TIDIGARE AVSNITT har tittarna kunnat se hur en romans mellan Nicoline och Pascal har vuxit fram. Men i dag är de bara vänner.

– Det man får se på tv var väl på riktigt, men det kan hända att känslorna blommade upp i stundens hetta. Sedan när vi kom hem till Sverige märkte jag att det bara var vänskap mellan oss. Men jag är väldigt glad att vi möttes i alla fall, säger hon.

Nu i efterhand – vad var det häftigaste med tävlingen?

– Det finns många saker, men att jag lärde mig mycket om mig själv, och att jag klarade av det och överlevde. Jag känner mig nu otroligt stark och som om att jag klarar av allt i hela världen, säger hon.

Om någon läsare vill söka till Robinson, vad vill du säga till dem?

– Jag skulle säga att det kommer att bli ditt livs äventyr så kör!

”Det här var verkligen ett äventyr och det är bland det bästa jag har gjort.”

NICOLINE ARTURSSON, deltagare i Robinson 2018

 ?? Bild: TV4 ?? DUELL. Pascal Mazza Ramsby vann tävlingen mot Nicoline Artursson, och han får nu återvända till Robinson från gränslande­t.
Bild: TV4 DUELL. Pascal Mazza Ramsby vann tävlingen mot Nicoline Artursson, och han får nu återvända till Robinson från gränslande­t.
 ?? Bild: DANIEL OHLSSON/TV4 ?? ROBINSON 2018. Halmstadbo­n fick lämna tävlingen i gårdagens avsnitt.
Bild: DANIEL OHLSSON/TV4 ROBINSON 2018. Halmstadbo­n fick lämna tävlingen i gårdagens avsnitt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden