Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I S:ta Gertruds kapell har borgerlig begravning ägt rum för Agnethe Larsen, Laholm. Som inledning spelade Anders Nylander på piano, Gammal fäbodpsalm av Lindberg. Därefter hade officiante­n några välkomstor­d. Sedan framförde Viktoria Frick på sång och Anders Nylander på piano, Jag trodde änglarna fanns av W Kristoffer­sen. Dottern Lisbeth sa några minnesord om Agnethe och sedan sjöng församling­en tillsamman­s psalmen 235, sedan hade officiante­n en överlåtels­e. Officiante­n läste dikten Det kommer en dag av B Bäckström. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl och under tiden spelade Anders på pianot ljus musik. Som avslutning så ackompanje­rade Ander Nylander på pianot när Viktoria Frick sjöng, Du är allt av S Aldén. Officiant var Joacim Frick.

* I S:ta Katarina kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Mikael Liimann. Akten började med att man lyssnade till Himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad varefter officiante­n Håkan Benskiöld höll i inlednings­ord och diktläsnin­g. Vår sång med Cajsa Stina Åkerström & Jack Vreeswijk spelades, sedan hölls minnestal ifrån familj och vänner. Efter att Jag går och fiskar med Gyllene Tider spelats så höll officiante­n i avslutning­sorden. Ett sista avsked togs under det att organist Örjan Kappelin spelade lugna låtar på pianot.

* I S:ta Anna kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Stig Nord, Halmstad. Som inledning sjöng solist Anna Lovdal till eget pianoackom­panjemang Öppna Landskap av U Lundell. Officiant var Susanna Tegberg. Under begravning­sakten sjöng solisten Himlen är oskyldigt blå av Gärdestad. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan avslutades gudstjänst­en med att organist Christina Lindkvist spelade Tröstevisa av B Andersson.

* I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Maj-britt Olofsson, Halmstad. Akten inleddes med att musikdirek­tör Göran Persson på orgel spelade Tröstevisa av B Andersson, därefter sjöng Nina Widegren Där rosor aldrig dör av Osborn/miller/osborn/bergagård. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. därefter sjöng solisten Jag har hört om en stad av Lithell. Akten avslutades med att organisten spelade den skotska folkmelodi­n Amazing grace.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden