Hallandsposten

Jannes familj om bragden

- POVEL ARWIDSON PIERRE CARLSSON

Pusskalas, glädjetåra­r och segersms. Så här säger personerna närmast Janne om segern.

–Jag är stolt till hundra tusen procent över Janne, man kan nog inte vara stoltare. Det är fantastisk­t det han gjort och fortsätter göra här, säger Jannes fru Ulrika, som var på plats på arenan i Ryssland. Har du hunnit prata med Janne?

–Vi träffades efter presskonfe­rensen, och han var väldigt rörd och glad. Det blev mest pussar och kramar och att vi höll om varandra. Tårarna rann, fast mest på mig.

JANNES LILLASYSTE­R EVA var inte på plats, men såg matchen hemifrån.

–Ja, vad säger man? Ofattbart stort, häftigt, fantastisk­t, alla superlativ som finns egentligen. För att säga som Janne, ”det är magiskt”, säger Eva.

– Det är ju så stort att man inte fattar det även för oss som är hemma. Det är tårar av glädje. Det är stort, jättestort. Det är så stort och så är det min bror som står mitt i allt. Det är rätt overkligt.

JANNES STOREBROR ULF var dock ovanligt segerviss mot slutet.

– För första gången trodde jag att de skulle vinna och jag fick rätt för en gångs skull. Jag skickade ett sms med 10 minuter kvar och skrev ”Det här klarar vi, inga problem.”, säger Ulf.

–Men jag är väldigt stolt och väldigt glad. Det är jättekul att det går bra för Janne och det börjar påminna om VM 1994.

 ?? Bild: PRIVAT ?? PÅ PLATS. Jannes fru Ulrika såg matchen på arenan i Ryssland.
Bild: PRIVAT PÅ PLATS. Jannes fru Ulrika såg matchen på arenan i Ryssland.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden