Hallandsposten

En kväll där jazz möter rock’n’roll

- SARA ÖSTER so@hallandspo­sten.se

Måndag den 9 juli är det dags för musikkväll­en ”Från New Orleans till Memphis” på Borggården. Det bjuds på rock och jazz tillsamman­s med en rad artister.

Oa Larsson är en av dem som ska rocka loss på scen, och han är taggad till tusen.

– Jag har spelat på många ställen runt om i Halmstad under mitt 30-åriga liv som artist, men aldrig på Borggården. Det ska bli hur kul som helst, säger han.

PÅ MÅNDAG KVÄLL svänger det på Halmstad slott. Fler som ska uppträda är Viktoria Rockers, Nizzan Jazzband och Nina Widegren. Konferenci­er är Bosse Anderberg.

– Jag har blivit inbjuden som gästartist och spelar med Viktoria Rockers, och Nina ska uppträda med Nizzan Jazzband. Det blir en riktig fest för publiken, säger Oa Larsson. Hur mycket spelar du annars i dag?

– Jag är med i Edward and The Hayriders, och vi har lite spelningar titt som tätt. Vi ska bland annat vara med på Wheels and Wings i Falkenberg nästa helg. Men först * ”Från New Orleans till Memphis” * Genre: Rock och jazz * Var: Borggården på Halmstad slott * Artister: Nina Widegren, Nizzan Jazzband, Viktoria Rockers och Oa Larsson blir det en kväll där jazzen möter rock’n’roll på Borggården.

DET KOMMER BLAND annat bli musik av Chuck Berry och Elvis.

– Det kommer att bli fullt ös!

 ?? Bild: PRIVAT ?? ROCK’N’ROLL. Oa Larsson släpper loss, och på måndag står han på Borggården­s scen.
Bild: PRIVAT ROCK’N’ROLL. Oa Larsson släpper loss, och på måndag står han på Borggården­s scen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden