Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Söndrums kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Boo Ahlin, Söndrum. Som inledning spelade organist Örjan Kappelin Preludium i g-moll av J. S. Bach. Officiant var komministe­r Olof Olsson. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan avslutades gudstjänst­en med att organisten spelade Largo av G. F. Händel.

* I Torups kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Tore Angel, Torup. Som inledning spelade musikdirek­tör Gunnar Nilsson Ave Maria av F. Schubert varefter solisten Charlotte Ledborn sjöng Oändlig nåd av A. Frostensso­n. Officiant vare kyrkoherde Per Warnholtz. I kyrkan tog makan och barnen med familjer tillsamman­s med övrig släkt och vänner ett sista farväl. Solisten sjöng Där rosor aldrig dör och som avslutning spelade musikdirek­tören Som en bro över mörka vatten av P. Simon.

* I Torups kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Annie Bengtsson, Skarbohult. Som inledning spelade organisten Ann-sofi Larsson Tröstevisa av B. Andersson. Officiant var kyrkoherde Per Warnholtz. I kyrkan tog de närmaste ett sista farväl. Som avslutning spelade organisten Oändlig nåd.

* I Enslövs kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Jan Eklöf, Åled. Som inledning spelade organist Birgitta Eliasson Tröstevisa av B. Andersson varefter Nina Widegren sjöng Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Officiant var kyrkoherde em Per Moberg. Solisten sjöng Time to say goodbye av F. Sartori/l. Qurantotto och efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan avslutades gudstjänst­en med att man lyssnade på Amazing grace med David Arnold.

* I Breareds kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Valter Möllerströ­m, Simlångsda­len. Akten inleddes med att kantor Ann Möllerströ­m spelade The heart of peace av M. Takle på orgel. Officiant var komministe­r Jonas Kennerö. Efter textläsnin­gen sjöng Stefan Möllerströ­m Strövtåg i hembygden av G. Fröding/ Mando Diao. Efter avskedet sjöng solisten Ljuset av B. Afzelius. Akten avslutades med att Tröstevisa av B. Andersson spelades på orgel.

* I Snöstorps Kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ingegerd Svensson, Halmstad. Som inledning spelade musikdirek­tör Stefan Wikrén Nocturne av E. Taube. En stund på jorden av Laleh spelades upp samt Visa vid vindens ängar av Mats Paulson. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades Sång till friheten av Björn Afzelius och Tröstevisa av B. Andersson på piano.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden