Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

Simlångsda­len fick den 23 juni en pojke som heter Kevin. Han vägde 4250 g och var 53 cm lång. * I Skummeslöv­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Rose-marie Bengtsson, Skummeslöv­sstrand. Officiant var kyrkoherde emeritus Bo Karlén. Som inlednings­musik spelade musikdirek­tör Kim Lundberg på piano River Flows in You av Yiruma. Musik som under akten spelades på Spotify: Ain’t No Sunshine med Shawn James, Sailing med Rod Stewart samt You Raise Me Up med Josh Groban. Som avslutning spelade musikdirek­tören på piano Kiss the Rain av Yiruma.

* I Färgaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Carin Harrysson, Hyltebruk. Som inledning spelade kantor Regina Burton Air av J. S. Bach varefter Tröstevisa med Orsa spelmän spelades genom ljudanlägg­ning. Officiant var kyrkoherde Bo Lindbladh. Genom ljudanlägg­ning spelades Time to say goodbye med Sarah Brightman & Andrea Bocelli. Som avslutning i kyrkan spelade kantorn folkmelodi­n Amazing grace. Vid graven tog de närmaste ett sista farväl.

* I Hyltebruks kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Ludmila Koppel, Hyltebruk. Som inledning spelade kantor Regina Burton på piano Nocturne Op 9 No 2 av F. Chopin. Officiant var kyrkoherde Bo Lindbladh. Genom ljudanlägg­ning spelades Jesienne róze med Mieczyslaw Fogg. I kyrkan tog dottern med familj tillsamman­s med släkt och vänner ett sista farväl. Som avslutning spelades genom ljudanlägg­ning Non, je ne regrette rien med Edith Piaf.

* I Getinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Erik Nilsson, Getinge. Akten inleddes med att kantor Ulrika Ekengren spelade Air av Bach på orgel. Officiant var komministe­r Daniel Björck. Vid båren tog makan och barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl. På cd spelades Fem röda rosor till dej av R. Cedermark och som avslutning spelades Tröstevisa av B. Andersson.

* I Veinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Sune Nilsson, Veinge. Som inlednings­musik spelade kantorn Gunnar Nilsson på orgel, Koppången – P-E Moraeus. Därefter ackompanje­rade han Dan Winde när han sjöng, En ton från himlen – G. Strandsjö. Officiant var komministe­r Maria Stålnacke. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl. Efter avskedet sjöng Dan Winde med hjälp av Gunnar på orgel, Tacksägels­e – Hultman. Som avslutning­smusik spelade Gunnar på orgel, Tröstevisa – B. Andersson. * I Veinge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Anders Nylander, Veinge. Som inlednings­musik spelades Änglagård med Sveriges Radios Symfoniork­ester. Efter griftetale­t spelades En stund på jorden med Laleh, och efter överlåtels­en spelades För att jag älskar dig med Ebba Forsberg. Präst var komministe­r Thommy Niklasson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista avsked och farväl och under tiden spelades Eternal love med Magnus Carlsson och Strövtåg i hembygden med Mando Diao. Som avslutning­smusik spelades Den jag kunde va med Mikael Wiehe.

* I S:ta Anna kapell har hållits borgerlig begravning­sakt för Ingemar Petersson, Halmstad. Som inledning spelades Bohuslän med Björn Olsson. Borgerlig officiant var Jonas Ottosson. Mer musik som spelades var Som en bro över mörka vatten med Tommy Körberg, Kärleken är med Jill Johnsson, För kärlekens skull med Ted Gärdestad, Jag trodde änglarna fanns med Kikki Danielsson, Inbjudan till Bohuslän med Pelle Törner, Glöm ej bort det finns rosor med Östen Warnerbrin­g samt Hbk-låten. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Time to say goodbye med S. Brightman och A. Bocelli.

 ??  ?? Kristoffer Bengtsson och Sanna Håkansson,
Kristoffer Bengtsson och Sanna Håkansson,

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden