Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Kerstin Cederholm, Halmstad. Som inledning spelade kyrkomusik­er Cecilia Sandgren Pathétique av L. van Beethoven. Solisten Tove Andersson sjöng Du liv av D. Andersson. Officiant var komministe­r Fabian Åström. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Again av E. Garner.

* I S:ta Katarina kapell har en borgerlig begravning­scermoni hållits för Jan-ove Johansson, Halmstad. Musiken som spelades var Tröstevisa med Benny Andersson, Sommarkort med Cornelis Vreeswijk, Sång till friheten med Björn Afzelius, Air av Johann Sebastian Bach, Bridge over troubled water med Simon & Garfunkel och Simply det best med Stephanie Rainey. Officiant var Inger Larsson.

* I Rosenkapel­let, Martin Luther har begravning­sgudstjäns­t hållits för Margit Larsson, Halmstad. Akten inleddes med att organisten Cecilia Sandgren på orgel spelade Air av Bach därefter sjöng Nina Widegren Stilla ro och nära av Jinder samt Sov du lilla videung av Tegnér. Officiant var Jörgen Franzén. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Därefter framförde solisten Gabriellas sång av P. Bäckman, akten avslutades med att organisten spelade Så skimrande var aldrig havet av Taube.

* I S:ta Anna kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Lotta Molin, Halmstad. Som inledning spelade organist Ingvar Petersson Gammal Fäbodpsalm av O. Lindberg. Officiant var Olof Olsson. Under begravning­sakten sjöng Nina Widegren Kärleken är av I. Forsman/b. Ljunggren. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten En värld full av liv av E. John. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade A wither shade of pale av K. Reid/ G. Brooker.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden