Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Staffanssa­len, Söndrum har minnescere­moni hållits för Magnus Andersson. Officiant var Halmstad Begravning­sbyrås representa­nt Stefan Janfalk. Musiken som spelades under ceremonin var inspelning­ar med Bob Dylan, Kent, Yussuf/cat Stevens, Håkan Hellström, Guns N’roses, Bruce Springstee­n, Takida och Niel Young. Under minnestale­t medverkade också Magnus syskon Sofie och Matteus.

I S:ta Anna kapell har en borgerlig begravning­sceremoni hållits för Eva Johansson, Halmstad. Musik som spelades var Jag har hört om en stad med Christer Sjögren, Du är för alltid en del utav mig med Lars Berghagen och Där rosor aldrig dör med Vikingarna. Officiant var Håkan Benskiöld.

I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t hållits för Gunnel Nilsson, Laholm. Som inlednings­musik spelade kyrkomusik­er Anneli Segerstedt på orgeln Tears in Heaven av E. Clapton. Officiant var prost Dan Hagung. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl spelade Anneli som avslutning­smusik på orgeln Memory av A. Lloyd-webber.

I Mästocka kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Nils-olof Olofsson, Mästocka. Som inlednings­musik spelade kantorn Bodil Mjörnemark på orgel Jag har hört om en stad – Lithell. Efter överlåtels­en spelades på cd Albatross med Vikingarna. Vid kistan tog familjen ett sista avsked och farväl. Som avslutning­smusik spelade kantorn på orgel Himlen är oskyldigt blå – T. Gärdestad. Präst var Cai Lundberg.

I Steninge kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Marianne Paulander, Halmstad. Akten inleddes med att organisten Sven Engström på orgel spelade Time to say goodbye av Sartori/ Quarantott­o därefter sjöng Nina Widegren Jag vill tacka livet av Parra. Officiant var kyrkoherde Peder Jarnvall. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Därefter sjöng solisten Du är alltid en del utav mig Av L. Berghagen, akten avslutades med att organisten spelade My way av P. Anka.

I Söndrums kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Lars Peterson, Halmstad. Som inledning spelade organist Akiko Watanabe Öppna landskap av U. Lundell. Officiant var Per Moberg. Under begravning­sakten sjöng Nina Widegren Bridge over troubled water av P. Simon och Time to say goodbye av F. Sartori. Därefter tog familj, släkt och vänner ett sista farväl vid kistan. Begravning­sgudstjäns­ten avslutades med att organisten spelade We’ll meet again av R. Parker.

I Oskarström­s kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits i stillhet för Inga-lisa Roth, Oskarström. Officiant var kyrkoherde Anders Carlwe och kantor var Ulrika Ekengren.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden