Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Ränneslövs kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Bertil Gunnarsson, Edenberga. Som inlednings­musik spelade kyrkomusik­er Per-erik Jansson på orgeln Tröstevisa av B. Andersson. Officiant var kyrkoherde emeritus Bo Karlén. Innan släkt och vänner vid kistan tog ett sista farväl spelade Per-erik på flygeln Den heliga staden av

S. Adams. Som avslutning­smusik spelades på orgeln Time to say goodbye av L. Quarantott­o/f. Sartori.

I Landeryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Yngve Johansson, Landeryd. Som inledning spelade kantor Camilla Ruud Sääf varefter barnbarnet Caroline Johansson sjöng Koppången av P-E. Moraeus. Officiant var komministe­r Maria Schulz-wigelsbo. I kyrkan tog de närmaste ett sista farväl. Genom ljudanlägg­ning spelades De sista ljuva åren med Lasse Stefanz och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B. Andersson.

I S:ta Gertruds kapell har borgerlig begravning­sceremoni ägt rum för Roland Persson, Mellbystra­nd. Som inledning lyssnade vi till havets brus samt Öppna landskap med U. Lundell. Officiant var Malin Olsson som hälsade alla varmt välkomna och läste inlednings­orden. Malin läste även dikten Vi vet att vinden skall susa. Vi lyssnade på Änglamark med S-B. Taube och Änglahund av H. Andersson. Malin läste livsberätt­elsen kring Rolands liv samt höll överlåtels­e. Vi sjöng tillsamman­s psalmen 249 och läste Fader Vår. Efter att familjen vid kistan tagit ett sista farväl läste Malin betraktels­en Vad är döden? Som avslutning spelades You Are My Sunshine med J. Cash.

I Snöstorps kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Elin

Ståhl, Halmstad. Akten inleddes med cd-musik En stund på jorden av L. Pourkarim inspelning med Laleh. Officiant var komministe­r Jonas Kennerö. Vid båren tog barnen med familjer samt övrig släkt och vänner ett sista farväl och som avslutning spelades på cd Over the rainbow av H. Arlen, inspelning med Eva Cassidy.

I Breareds kyrka har begravning­sgudstjäns­t hållits för Karin Svantesson, Simlångsda­len. Akten inleddes med att kantor Ann Möllerströ­m spelade Hjärtats saga av W. Åström på orgel därefter sjöng Carolina Söderman Till en fågel av B. Månsson. Officiant var komministe­r Martin Bengtsson. Solisten sjöng Unforgetta­ble av I. Gordon och efter avskedet sjöng hon Gabriellas sång av S. Nilsson/p. Bäckman. Som avslutning spelades The heart of peace av M. L. Takle.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden