Hallandsposten

Experten: ”Tror att många i West Ham är nöjda”

Sead Haksabanov­ic var en av Montenegro­s bästa spelare mot England på Wembley. Trots storförlus­ten i Em-kvalet hyllades ex-hbk:aren. – Jag tror att det är många i West Ham som är nöjda med hans insats ändå, säger experten Alexander Axén i C Mores sändning.

- Fredrik Jonsson

Sead Haksabanov­ic har visat storform i Allsvenska­n med IFK Norrköping hela hösten och så sent som förra veckan var han tillbaka i London för att visa upp sig för Premier League-arbetsgiva­ren West

Ham som har möjlighete­n att kalla tillbaka den utlånade mittfältar­en i januari.

På torsdagskv­ällen tog den Hbk-fostrade 20-åringen chansen att stärka sina aktier ytterligar­e när han startade för Montenegro i Em-kvalet mot England på Wembley.

Och trots att England körde över Montenegro med 7–0 var Sead Haksabanov­ic en av bortalaget­s bästa spelare. Haksabanov­ic startade till vänster på mittfältet, tog hand om alla hörnor och frisparkar för Montenegro och var direkt inblandad i Montenegro­s två bästa chanser i matchen. En fin frispark som nickades på mål och ett skott på en retur.

Med drygt 20 minuter kvar av matchen tvingades Haksabanov­ic att byta sedan han oturligt träffats av en boll från Harry Maguire mot ögat och sett lite groggy ut.

– Jag tror det är många i West Ham som är nöjda med hans insats ändå. Och han kan vara nöjd med sin match trots att det står 6–0, sade C Mores expert Alexander Axén.

I och med segern är England klart för EM. Det är även Tjeckien som slog Kosovo, med ex-hbk:aren Anel Rashkaj från start, med 2-1.

 ?? Bild: Skärmdump C More ?? ex-hbk:aren Sead Haksabanov­ic var en av montenegro­s bästa spelare i storförlus­ten mot england.
Bild: Skärmdump C More ex-hbk:aren Sead Haksabanov­ic var en av montenegro­s bästa spelare i storförlus­ten mot england.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden