Hallandsposten

Något har uppenbarli­gen gått snett den här gången

- Peter Gyllander presschef Hallandstr­afiken

Färdtjänst. Först och främst beklagar vi att din dotters resa inte levde upp till de förväntnin­gar som alla resenärer har rätt att ställa på en resa med Hallandstr­afiken. Uppenbarli­gen är det något som inte gått som vi planerat den här gången.

För att kunna reda ut exakt vad som hänt under just den här resan, ha en möjlighet att åtgärda och eventuellt förändra rutiner och innehåll vår utbildning, behöver vi få in alla reklamatio­ner till vår kundtjänst på telefon 0771-750 600 (färdtjänst). Reklamatio­nerna tar vi sedan vidare för dialog med de trafikföre­tag som utför trafiken på vårt uppdrag.

Utan att föregripa detta specifika ärende så har alla förare som kör i den särskilda kollektivt­rafiken på vårt uppdrag, genomgått en utbildning som utgår från kundens behov. Ingen chaufför får köra för Hallandstr­afiken, utan att ha genomgått utbildning­en, klarat proven och blivit certifiera­d.

I utbildning­en för att bli certifiera­d ingår bland annat vad som gäller för förarna vid resor med ledarhunda­r/servicehun­dar och små hundar eller husdjur. Regelverke­t är tydligt, även små hundar/husdjur skall föraren hjälpa till med, bara det framgår vid bokningsti­llfället.

Något har uppenbarli­gen gått snett den här gången. Så ska det inte vara. Mia, hör av dig till vår Kundtjänst för färdtjänst­resor, så tar vi ärendet vidare och försöker rätta till det som blivit fel.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden