Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ingvar Olsson, Halmstad. Akten inleddes med att kyrkomusik­er Elisabeth Almqvist Hansson spelade Adagio av J.S. Bach på orgel. Solisten Marie-louise Hagslätt sjöng a capella Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Officiant var komministe­r Susanna Tegberg. Efter avskedet vid kistan framförde solisten Karin Nordenfelt Tröstevisa av B. Andersson ackompanje­rad av organisten. Som avslutning spelades på orgel Time to say goodbye av F. Sartori.

I S:ta Gertruds kapell har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Folke Jönsson, Laholm. Ceremonin inleddes med att kyrkomusik­er Carina Nilsson Larsson på orgeln spelade Där rosor aldrig dör. Griftetal och överlåtels­e hölls av komministe­r Mathilda Kjellström-ståhl. Släkt och vänner tog vid kistan ett sista farväl. Som avslutning­smusik spelade Carina på orgeln Jag har hört om en stad av L. Lithell.

I Unnaryds kyrka har hållits en begravning­sgudstjäns­t för Sven Svensson, Brunnsback­a. Som inledning spelade kantor Ylva Ericsson Tröstevisa av B. Andersson varefter solisten Eva-maria Mattsson sjöng Där rosor aldrig dör. Officiant var prosten Björn Berggren. Solisten sjöng Du är alltid en del utav mig av L. Berghagen. I kyrkan tog de närmaste ett sista farväl. Som avslutning spelade kantorn Som en bro över mörka vatten av P. Simon.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden