Hallandsposten

Helgens hetaste:

-

Manchester United – Tottenham José Mourinho återvänder till Old Trafford i ett lite ovisst toppmöte. Varken Manchester United eller Tottenham har sett särskilt övertygand­e ut i den tuffa, täta säsongssta­rten. Både Mourinho och Ole Gunnar Solskjaer har skickat lite gliringar i pressen i uppladdnin­gen inför kraftmätni­ngen i Manchester.

Söndag 17.30, Viasat Sport Premium

Juventus – Napoli

Ännu en tuff toppmatch sätter Andrea Pirlo på prov. Juventus hade problem mot Roma men lyckades trots en man mindre säkra ett kryss via två Cristiano Ronaldo-mål. Napoli har inlett säsongen starkt med två raka segrar och hela 8–0 i målskillna­d. Det återstår att se om Dejan Kulusevski får behålla sin plats i startelvan för tredje matchen i följd. Söndag 20.45, C More Fotboll

Barcelona – Sevilla

Sommaren har varit bökig med den ena krisen efter den andra, men Ronald Koeman har åtminstone fått en ljus start på La Liga-säsongen med två raka segrar och stabila 7–0 i målskillna­d. Regerande Europa League-mästarna Sevilla har också inlett stabilt och andalusier­na hoppas kunna ställa till det för Barcelona på Camp Nou.

Söndag 21.00, Sportkanal­en

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden