Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Tönnersjö kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t i stillhet för Kent Andersson, Sönnergård. Officiant var komministe­r Martin Bengtsson och för musiken svarade kantor Jasmine Arnesson.

I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Solveig Sturesson, Gullbrands­torp. Akten inleddes med att organisten Eva Persson på orgel spelade Air av Bach. Officiant var komministe­r Jörgen Pettersson. Vid kistan tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Akten avslutades med att organisten spelade Så skimrande var aldrig havet av Taube.

På Skogskapel­let i Falkenberg har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Gunnel Salomonsso­n, Falkenberg. Som inlednings­musik spelades på cd How great thou art med Gladys Knight. Vid kistan tog de närmast ett sista avsked och farväl. Som avslutning­smusik spelade organisten Sven Anders Svensson på pianot, You raise me up – J. Groban. Präst var Marcus Leandersso­n.

I Enslövs kyrka har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Brita Ericsson, Älvasjö. Som inledning spelade organist Birgitta Eliasson Air av J. S. Bach varefter Nina Widegren sjöng Himlen är oskyldigt blå av T. Gärdestad. Officiant var komministe­r Joachim Franzén. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan sjöng solisten Gabriellas sång av P. Bäckman/s. Nilsson. Gudstjänst­en avslutades med att organisten spelade Så skimrande var aldrig havet av E. Taube.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden