Hallandsposten

Begravning­ar

-

I Ränneslövs kyrka har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Ingrid Hansson, Ränneslöv. Som inlednings­musik spelade musikdirek­tör Gunnar Nilsson på piano Non, je ne regrette rien av C. Dumont/m. Vaucaire. Präst var komministe­r Åsa Carmesund. Solisten Petronella Magnusson sjöng Inbjudan till Bohuslän av E. Taube till Gunnars pianoackom­panjemang. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl avslutade Gunnar ceremonin med att på pianot spela Gött å leva av C. Eriksson.

I S:t Clemens kyrka har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Svein Olav Olsen, Laholm. Som inlednings­musik spelades på CD It´s a Hard Life med Queen. Präst var Staffan Schmidt och kyrkomusik­er var musikdirek­tör Robert Hallberg. Efter att släkt och vänner vid kistan tagit ett sista farväl spelades som avslutning­smusik på CD Knockin´on Heaven´s Door med Guns N´ Roses.

I S:t Clemens kyrka har begravning­sgudstjäns­t ägt rum för Lennart Carlsson, Laholm. Som inlednings­musik spelade musikdirek­tör Robert Hallberg på orgeln Tröstevisa av B. Andersson. Präst var Staffan Schmidt. Efter att släkt och vänner vid urnan tagit ett sista farväl avslutade Robert ceremonin med att på orgeln spela Gotländsk sommarnatt av S. Pettersson.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden