Hallandsposten

Hemlighet sliter på bröder

- Maria Gramer/tt

VÅR LILLA HEMLIGHET FINNS PÅ SVT PLAY FRÅN DEN 26/7

Alla har hemlighete­r – men de flesta brukar avslöjas. När bröderna Max och Jake tar död på en man faller deras liv sönder.

De skotska bröderna Max (Mark Bonnar) och Jake (Jamie Sives) kör en sen kväll på en man som dör på olycksplat­sen. När de sedan väljer att inte berätta för polisen börjar deras liv att falla samman.

I Bbc-serien ”Vår lilla hemlighet” (”Guilt”) börjar nämligen mannens grannar att misstänka att dödsfallet inte var så oskyldigt.

I takt med att brödernas dåliga samvete växer blir deras utsvävning­ar och beteende allt värre och de upptäcker att de inte kan lita på någon. Inte ens på varandra.

Den fyra avsnitt långa serien, där alla avsnitt ligger ute, beskrivs som en dramaserie med svart humor och är skapad av prisvinnan­de skotska författare­n Neil Forsyth som också skrivit ”Bob Servant” och ”Eric, Ernie and Me”. Mark Bonnar har vi sett i både ”Shetland” och ”Saknad, aldrig glömd” medan Jamies Sives har medverkat i bland annat filmen ”Wild Rose”.

 ?? FOTO: MARK MAINZ/BBC ?? Bröderna Max (Mark Bonnar) och Jake (Jamie Sives) fattar ett dåligt beslut som skapar problem.
FOTO: MARK MAINZ/BBC Bröderna Max (Mark Bonnar) och Jake (Jamie Sives) fattar ett dåligt beslut som skapar problem.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden