Mitt i Hässelby

Tack för det gångna nyhetsåret, kära läsare

- EVELINA HERTZ Reporter

Tisdag klockan 15.01. Ute har årets första snö lagt sig och på redaktione­n mumsar vi på skumtomtar och pepparkako­r. Jag sitter vid datorn för att skriva årets sista text till årets sista tidning. Imorgon vid den här tiden skickar vi den till tryckeriet och sedan väntar julledigt. När ni läser den här krönikan håller jag kanske på med den sista (vegetarisk­a) julmaten, spanar efter tomten med barnen eller läser en av de där böckerna jag inte har hunnit med under hösten. Ja, det ska bli så himla skönt. Det har varit en rolig och intensiv nyhetshöst. Inte bara för att vi hade ett val som gav ett nytt styre i kommunen. Vi har även skrivit om korvmojar som vunnit pris, om en byggherre som aldrig kommer få något pris och en hel massa annat om vardagen här i Hässelby.

Mitt käraste minne från året som gått är specialnum­ret som vi gjorde från cykelvägar­na i Västerort och Järfälla i somras. Inte nog med att vi fick lära känna våra områden på ett nytt sätt, vi fick också träffa många härliga människor (och djur) som bor här. Bäst var när vindskydde­t som vi skulle sova i visade sig vara för skamfilat och vi då fick låna ett tipi-tält av några som vi träffade på vägen. Lyckan och lättnaden!

Vad minns ni läsare från nyhetsåret som gått? Kolla hur noga ni har läst tidningen genom att göra vårt quiz på sidan fyra och fem.

Ni har ju också jobbat hårt under hösten genom att tipsa oss, fråga oss, skicka bilder, komma med beröm och ibland lite skäll. Fortsätt med det! Vi älskar era samtal och mejl och de bästa nyheterna är ju de som vi hittar genom kontakten med er.

I januari ses vi igen, det blir kul att se vad 2019 har att bjuda på.

God jul och gott nytt år!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden