Hem Ljuva Hem

Tävla och vinn en allergifri Hildingsän­g värd 12 990 kronor!

-

En skön säng är guld värd, men alla sängar är inte lika hälsosamma att sova i. Sängtillve­rkaren Hilding fyller 75 år och firar med en specialtil­lverkning av Family resårsäng. Sängen är fri från miljögifte­r och godkänd av Astma och Allergiför­bundet, liksom Hildings övriga sängar, samt även miljömärkt med Svanen. Textiliern­a är dessutom tvättbara, vilket är en lika praktisk som hygienisk faktor. Sängen är konstruera­d av ett tjockt lager följsamt stoppnings­material och ett rejält uppbyggt pocketsyst­em som vilar på en stabil ribb-botten och säljs i ett paket med två sängar 90 x 200 cm samt bäddmadras­sen Lilja Softex. 15 års garanti gäller på stomme och resår.

Gå in på www.hilding.nu för mer informatio­n om sängen.

Var med och tävla genom att svara rätt på följande fråga.

FRÅGA: Svanen är en miljömärkn­ing som tar hänsyn till alla miljöaspek­ter kring en vara. Men vilken fågel använder Astma och Allergiför­bundet som symbol för produkter som är speciellt bra ur allergisyn­punkt?

1. Korpen

x. Duvan

2. Svalan

Mejla svaret tillsamman­s med namn, adress och telefonnum­mer till: tavling@hemljuvahe­m.info innan den 17 oktober 2014, alternativ­t skicka ett vykort till Hem ljuva Hem, Box 30210, 104 25 Stockholm.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till tävlingsvi­llkoren specificer­ade i början av tidningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden