Hem Ljuva Hem

Vinn färg TILL ETT HELT RUM!

-

Att måla är ett enkelt och effektivt sätt att förändra hemma. På alltommaln­ing.se hittar du massor av bra tips för att arbetet ska gå ännu smidigare och resultatet bli ännu bättre. Börja med att bestämma vilken egenskap den målade väggen ska ha. Ska den vara blank eller matt? En blank yta är ofta lättare att hålla ren och framhäver mönster och strukturer medan matt färg kan kamouflera ojämnheter på väggen. En matt väggfärg ger ett mjukare, mer sobert intryck.

Som alltid är ett grundligt förarbete av stor vikt, det kan förvandla en ojämn, sprucken vägg till en jämn, fin yta. Målning har många fördelar, det är inte svårt, det går fort och det är lätt att reparera skador som uppkommer på väggar eller möbler. Tröttnar du på den nyans du har valt är det bara att måla om!

Var med och tävla så har du chansen att vinna en presentche­ck värd 3 000 kronor på valfri färg från Caparol.

• •

Gå in på alltommaln­ing.se, en webbsida för Sveff – Sveriges Färgfabrik­anters Förening, för att få smarta tips om målning. Se även caparol.se för mer informatio­n om deras produkter.

Var med och tävla genom att svara rätt på följande fråga. Sommarens härligaste färger hittar du i Caparols palett Lightheart­ed Rose. Där kombineras bleka pasteller med mellantone­r av rosa, grönt och grått.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden