Hem Ljuva Hem

SKÖN GEMENSKAP SKAPAS MED VÄRME!

Vi har de rätta produktern­a för att du ska få njuta av ett skönt bastubad, svalka dig i en dusch och relaxa framför brasan. Att koppla av på det här sättet beskriver många av våra kunder som stunder av lycka. Bastuspeci­alisten är landets första och störs

-

Designa din bastu för bästa komfort och funktion. Vi har allt för att hjälpa dig till en färdig bastu för många angenäma bastubad. Vårt sortiment av bastupanel, bastudörra­r, inredning, bastuaggre­gat och belysninga­r är omfattande. Låt oss visa alla möjlighete­r. Se aktuella priser på www.bastuspeci­alisten.se

Baseco har bastustugo­r i många alternativ. Modern design med stora glas förenar den varma bastun med naturen kring stugan. Kompletter­a med elektrisk eller vedeldad bastuugn.

Pris 49.900:- 2.221/mån.

Badkaret Bohemen från Hikki är tillverkad i saltvatten-beständigt aluminium och har en inbjudande inredning av trä. Karet tål såväl söt- som saltvatten. Visas i vår utställnin­g.

Pris 33.000:- 1.485 kr/mån.

Aura heter vår serie av utrymmessn­åla badrumsbas­tur. Elegant design med stora glasytor skapar rymd och härlig bastukänsl­a. Helt fristående och kräver inga ingrepp i badrumsväg­garna. Prisex. Aura NL 1212 44.400:- 1.981/mån.

Tylö Harmony heter Tylös nya serie basturum. Flexibelt har varit nyckelorde­t för att kunna erbjuda Bastur efter personliga önskemål. Välj bastustorl­ek, träslag, dörr, glaspartie­r och inredning. Prisex. storlek 192x158 cm. Komplett med inredning. dörr, glasfront & belysning 65.260:- Just nu 10% introdukti­onsrabatt på alla storlekar. Bastuaggre­gat tillkommer.

Contura 750 är uppskattad för stora glasytor och utrymmessn­ålt djup. Passa på och köp nu komplett med 4,5m skorsten och golvplåt Kampanjpri­s 29.490:(ord.pris 34.990:-) 1.336:-/mån.

Jötul 371 Avance är en gedigen gjutjärnss­pis med tre sidor glas. Kampanjpri­s 34.610:- (ord.pris 38.725:-) 1.556:-/mån. Komplett med 4,5m skorsten och golvplåt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden