Hem Ljuva Hem

LJUS KÄNSLA TROTS MÖRKA VÄGGAR

-

Eftersom huset har ett fantastisk­t ljusinsläp­p, fungerar det bra med mörka väggar och mörka möbler utan att det känns för mörkt. Anna säger att hon kan inspireras av en vacker bok eller en resa – helt enkelt det mesta i livet. Nästa projekt är inte lika roligt, däremot nödvändigt. Det blir att byta ut taket på uterummet, och då vill de även passa på att måla om panelen utvändigt. Idag är den vit men paret skulle vilja ha den åt det greige hållet, alltså en blandning av beige och grått, vilket skulle passa husets karaktär och interiör bättre. Anna menar att hon hade inrett på samma sätt om hon hade flyttat in i dag, då det känns som hon äntligen hittat sin inrednings­stil. Inredninge­n hittas på loppisar, och favoritbut­iker. Mycket av möblerna vårdas ömt och är ärvda från Annas mormor och morfar.

 ??  ?? Byrå från Ikea målad med griffelfär­g på fronterna, egengjorda läderhandt­ag. Poster med påfåglar från lovemyway.se. Askar från Lagerhaus och bungalow.dk, vimplar från no.97, hyllor från House Doctor. Vacker julkrubba, ett arvegods. Svart julstjärna från Granit.
Byrå från Ikea målad med griffelfär­g på fronterna, egengjorda läderhandt­ag. Poster med påfåglar från lovemyway.se. Askar från Lagerhaus och bungalow.dk, vimplar från no.97, hyllor från House Doctor. Vacker julkrubba, ett arvegods. Svart julstjärna från Granit.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden