Hem Ljuva Hem

NATURINSLA­G OCH KALKFÄRG

-

Anna tycker att svenskar generellt är lite fega när det gäller att frångå tryggt vita väggar, hon skulle önska att fler vågade sig på mörkare kulörer.

– Gillar man ljusa möbler kan en mörk vägg framhäva hela möbeln. Intrycket behöver inte bli för mörkt för det. Blanda ut det mörka och det gråa med dina favoritfär­ger. Kalklitirf­ärgen ger en behaglig och levande matt yta med struktur och dessutom är den lätt att använda.

Julpyntet i Annas och Hrvojes hem är inte av det färgglada slag man ser i alla varuhus, utan i vackra dova färger tillsamman­s med grenar, mossa och barrväxter.

– Man behöver inte skapa ett eget litet Las Vegas i sitt vardagsrum för att julkänslan ska infinna sig, avslutar Anna på frågan om det är viktigt med julpynt.

– En knotig gren som hängs upp på väggen och pryds av ett par vackra sammetsjul­kulor räcker gott och väl.

Kalklitirf­ärgen ger en behaglig och levande matt yta med struktur och dessutom är den lätt att använda.”

 ??  ?? VÄNSTER Vita änglavinga­r från Fröken Fräken. Käpphäst från BR leksaker, vintageklä­nningar att klä ut sig i.
VÄNSTER Vita änglavinga­r från Fröken Fräken. Käpphäst från BR leksaker, vintageklä­nningar att klä ut sig i.
 ??  ?? OVAN Sänggavel i metall från Ikea. Sängbord från Baazar. Nattlampan Ziggy från Watt & Veke, kuddar från Frejas Boning, Room, Ceannis och Himla. Linnesängk­läder från Dirty Linen i ljusgrått. Ett vackert inslaget paket bildar ett fint stilleben på ena sängbordet och ovanför sängen pryder en enkel julkrans väggen.
OVAN Sänggavel i metall från Ikea. Sängbord från Baazar. Nattlampan Ziggy från Watt & Veke, kuddar från Frejas Boning, Room, Ceannis och Himla. Linnesängk­läder från Dirty Linen i ljusgrått. Ett vackert inslaget paket bildar ett fint stilleben på ena sängbordet och ovanför sängen pryder en enkel julkrans väggen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden