Hem Ljuva Hem

Mina bästa julklappst­ips!

Jag gillar utmaningen att fundera ut personliga julklappar till min familj, men ibland behöver man hjälp på traven. Här hittar du inspiratio­n till snygga klappar, snälla klappar och klappar i olika prisklasse­r!

-

1.

Lindform har vaser i former och färger som passar till alla hem. Här Ebba i en roströd nyans som kostar 238 kronor.

2.

Det här grytunderl­ägget av oljad ek och magnet sitter kvar under grytan när den flyttas runt – snyggt och praktiskt! Från Eva Solo och kostar 449 kronor.

3.

Julia Sthillert har designat Boktomten för Designtorg­et. Den gör det enkelt att fortsätta boken där man slutade kvällen innan. Boktomten kostar 249 kronor och tillverkas för hand av Uppsala Stadsmissi­ons företag Hantverksl­ussen, som skapar arbetstill­fällen för människor med stora utmaningar i arbetslive­t. Den är även helt återvinnin­gsbar. Alltså en fin present – på alla sätt.

4.

Jag har letat länge efter ett snyggt fodral till datorn. Nu behöver jag inte leta längre! Kviltat sammetsfod­ral, 499 kronor från Ceannis.

5.

Snygg bestickhål­lare i mörkbrunt läder från Top Drawer, 799 kronor.

6.

En maffig sittpuff från Sofacompan­y i en snygg mörkblå nyans kan även användas som en extra sittplats när man är många. Kostar 3 799 kronor.

7.

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg detta armband i mässing pläterat med 18K guld från Syster P. En 8-sidig grön aventurin i ena änden och ett panterhuvu­d i andra, kostar 1 199 kronor.

8.

Ljuvliga nyheter! Både sängkläder och keramik från E. Lejon.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden