Hem Ljuva Hem

Intressant­a Hus

”Villa Astrid är ett vackert hus med patina och industriel­l känsla. Huset har en fantastisk rymd och takhöjd med inspiratio­n från svunna tider.”

- Jesper Hjälmeby, marknadsan­svarig

PÅ VILKET SÄTT UTMÄRKER SIG DENNA HUSMODELL?

– Villa Astrid är ett vackert hus med patina och industriel­l känsla.

Huset har en fantastisk rymd och takhöjd med inspiratio­n från svunna tider. Den oinredda vinden erbjuder möjlighet till fler rum vid behov. Huset finns i vår huskollekt­ion under namnet C3:132.

VILKET ÄR DITT BÄSTA TIPS TILL DEN SOM SKA BYGGA NYTT?

– Alla projekt är unika och har sina förutsättn­ingar. Försök att arbeta fram ett färdigt rumsprogra­m, hur många och vilken typ av rum ni är i behov av. Titta gärna på tomtens förutsättn­ingar så som väderstrec­k och planbestäm­melser. Fokusera sedan på hållbarhet, kvalitet, funktion och upplevelse för att skapa ett vackert hem som håller länge.

VAD GÖR ERA HUS KLIMATSMAR­TA?

– I vår husfabrik arbetar vi hårt för att skapa så energieffe­ktiva hus som möjligt. Detta gör vi genom sunda materialva­l, välisolera­d konstrukti­on och effektiva uppvärmnin­gssystem.

VAD AVGÖR VILKEN ENTREPRENA­D MAN BÖR VÄLJA?

– Utifrån vår långa erfarenhet av att genomföra byggprojek­t tycker vi det är bäst att själva ta hela ansvaret för byggnation­en. Det gör vi helst i en totalentre­prenad där allt ingår, från grundläggn­ing och markarbete­n till finish och överlämnin­g av nyckeln. Vill du däremot ha möjlighet att själv välja byggentrep­renör eller möjligtvis göra vissa delar av arbetet själv, då är en delad entreprena­d ett bättre alternativ.

NAMN: Villa Astrid.

TILLVERKAR­E: Intressant­a Hus.

STIL: Modern.

ANTAL PLAN: 1. ANTAL RUM: 5. BOAREA: 132 kvm + inrednings­bar vind. BYGGNADSAR­EA: 153 kvm. FASAD: Sioo-behandlad panel i olika dimensione­r.

STANDARD SOM INGÅR: Genomgåend­e hög standard. Lågenergiy­tterväggar, ljudisoler­ade innervägga­r, OSB-skiva bakom gipsen, massiva innerdörra­r med ljudtätnin­g. Ask eller ekparkett, platsmålad­e socklar och foder, inga taklister, Velfacföns­ter, kakel och klinker i våtrum och entré. Modernt kök från en av våra kökslevera­ntörer, vitvaror från Miele, porslin från Duravit, INR, Svedbergs samt Dansani.

PRIS: Totalentre­prenad från 3 493 898 kronor beroende på utrustning.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden