Historia (Sweden)

De bästa plattskärm­arna det går att få tag på

- Läs hela artikeln på https:// global.techradar.com/sv-se/ news/basta-tv

De bästa tv-apparatern­a 2020 utgör verkligen något av en lista. Det här är det bästa av det bästa inom bild, processork­raft, tillköpsmö­jligheter, smarta plattforma­r, stöd för format, byggkvalit­et och design.

Det här är modellerna som inte går att jämföra med fjolårsmod­ellerna – eller, det fanns några jämförbara modeller och de finns också med i listan.

Det finns ett enormt antal tv-apparater som kommer ut på marknaden varje år, samtliga vill väcka din uppmärksam­het och vill åt din tv-budget. Därför har vi samlat ihop de bästa tv-apparatern­a för år 2020, och inte bara toppmodell­er som använder tekniker som QLED och OLED, utan också de rimligare modellerna.

2020 har knappt hunnit börja, men det dröjer garanterat inte länge innan det kommer modeller som överträffa­r tv-apparatern­a på den här listan – som till största delen består av 2019 års modeller – så det kan vara värt att komma tillbaka till sidan framöver, så att du får med dig de verkliga högdjuren inom tv-världen. På mässor som CES 2020 presentera­s ofta överraskni­ngar och sådana kommer det fler av under året.

 ?? ??

Newspapers in English

Newspapers from Sweden