Hockeybibeln

FORWARDS

SÅSPELARRÖ­GLE

-

Inte så många nyförvärv här heller, men både Lerg och Collberg är tilltänkta toppspelar­e som ska producera i någon av de två första kedjorna. Wännström och Rensfeldt gjorde en hel del mål i fjol och kan de fortsätta utvecklas kan Rögle bli farligt framåt.

Rögle hade ett helt okej hemmafacit förra säsongen, till exempel hade laget bara en hemmaseger mindre än Linköping som slutade trea i totaltabel­len. Laget slutade i ingenmansl­and och hade tolv poäng upp till slutspel och 13 ner till kval. Det har varit ganska lugnt på värvningsf­ronten, men de fyra värvningar man har gjort har alla spelat i Nordamerik­a. En potentiell förstakedj­a är Patrick Cehlin–Bryan Lerg–Ludvig Rensfeldt, en kedja som skulle kunna skapa oreda i alla försvar. Bakåt kommer backarna att fortsätta att smälla på och spela fysiskt mot motståndar­na.

 ??  ?? Wännström.
Lars Volden
Timothy Liljegren Anton Cederholm Kevin Marshall Jesper Williamsso­n
Alen Bibic
Patrick Cehlin Sebastian Collberg Sebastian Wännström Viktor Lindgren Mathias From
Bryan Lerg Jack Connolly Felix Schütz Daniel Sylwander
Oscar...
Wännström. Lars Volden Timothy Liljegren Anton Cederholm Kevin Marshall Jesper Williamsso­n Alen Bibic Patrick Cehlin Sebastian Collberg Sebastian Wännström Viktor Lindgren Mathias From Bryan Lerg Jack Connolly Felix Schütz Daniel Sylwander Oscar...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden