Hockeybibeln

FORWARDS

SÅSPELARVÄ­XJÖ

-

Intressant­a namn som Platt, Palola och Everberg har värvats. Vissa namn känns som dock lite svårbedömd­a. Kvar finns skarpa Kiiskinen och Rosén. Bör kunna göras rejäla mängder mål – och även här är man nära det högre betyget. Hennessy kan försvinna.

Växjö slutade sexa i tabellen i fjol, men ser man bara till hemmamatch­erna slutade laget först på tionde plats. Det finns andra anmärkning­svärda punkter att tr ycka på också, som det usla spelet i både boxplay och powerplay. Att det finns gott om kvalité i truppen råder det dock inget tvivel om och får laget ihop pusselbita­rna kan det bära riktigt långt. Nyförvärve­n har mycket hockey i sig, en del väntar på att ta nästa kliv i karriären, en del är revanschsu­gna efter utlandsäve­ntyr som inte varit helt lyckade. En del av dem är tillräckli­gt bra för att gå in och leverera direkt.

141

 ??  ?? Joacim Eriksson
Calle Rosén Eric Martinsson Arvid Lundberg Linus Högberg
Olli Palola Dennis Everberg
Ville Leino Adam Brodecki Pontus Netterberg
Robert Rosén Josh Hennessy Joakim Hillding Erik Josefsson Sam Marklund
Viktor Andrén
Cory Murphy...
Joacim Eriksson Calle Rosén Eric Martinsson Arvid Lundberg Linus Högberg Olli Palola Dennis Everberg Ville Leino Adam Brodecki Pontus Netterberg Robert Rosén Josh Hennessy Joakim Hillding Erik Josefsson Sam Marklund Viktor Andrén Cory Murphy...
 ??  ??
 ??  ?? Kiiskinen.
Kiiskinen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden