Hockeybibeln

”ÄR INSPIRERAN­DE ATT VARA HÄR”

-

Vad är det bästa med att vara tillbaka i Brynäs?

– Det är inspireran­de att vara i en förening som andas kultur och tradition, som alltid spelar för att vinna. Hur har du förändrats som tränare sedan du senast var i Brynäs?

– Nja, jag har nog inte ändrats så mycket som ledare och person, men hockeyn har förändrats. Vi kommer att spela annorlunda i år jämfört med för 17, 18 år sedan. Stisse Åberg på GD skrev en krönikasom fick rubriken ”Nu går Brynäs från brutala Bulan till björnen Baloo”. Ligger det något i det?

– Haha, det gör det kanske. ”Bulan” och jag är olika som personer. Vi har ganska lika uppfattnin­gar om hur hockey ska spelas, men vi är väldigt olika som ledare och personer. Men det är inte konstigt. Det är få ledare som är lika varandra. Alla har sina personligh­eter och filosofier. Det viktiga är att man är äkta och genuin. Jag kan inte spela någon annan, det går inte. Man måste vara den man är. Vad imponerade mest på dig förra säsongen med Brynäs?

– Vinnarinst­inkten, farten och även offervilja­n. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag hoppas att jag får vara frisk och kry, och att jag får njuta av livet. Det är en stor grej för mig personlige­n. Sedan vill jag att det ska gå bra för min arbetsgiva­re, Brynäs, i vinter.

 ??  ?? ROGER MELIN
ROGER MELIN

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden