Hockeybibeln

”VI KOMMER FLYTTA FRAM POSITIONER­NA DEN HÄR SÄSONGEN”

-

Är du nöjd med er trupp?

– Ja, absolut. Vi ser fram emot säsongen med tillförsik­t. Vi känns bredare än förra säsongen och har fått in rutin på backsidan. Både Cory Murphy och Bobbo Pettersson har spelat många matcher i SHL. Sen har vi fått in unga och spännande spelare från Hockeyalls­venskan och en rutinerad herre i Konstantin Komarek. Han besitter bra kvalitéer som han kommer visa hos oss. Ni har som målsättnin­g att bli bättre än i fjol. Vad talar för er?

– Att det finns ett enormt driv hos spelarna. Vi har många spelare som gått en lång väg. Backar man bandet ex antal år spelade många i lag där de inte riktigt blommade ut. Det har de gjort när de fått andra roller här. Kolla på Joachim Rohdin till exempel. Han har spelat i SHL länge men tidigare haft en undanskymd roll. Nu har han fått en stor roll och blivit jättebra.

Hur vill ni spela den här säsongen?

– Vi kommer förändra lite och spela lite aggressiva­re än förra säsongen och flytta fram positioner­na lite. Vi gjorde oss kända för att vara svåra att spela emot. Det ska vi fortsätta vara. Vi vill vara svåra att göra mål på. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Det händer så otroligt mycket tråkiga grejer i världen, så jag önskar att familjen får vara i säkerhet.

 ??  ?? OVE MOLIN
OVE MOLIN

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden