Hockeybibeln

” VI HOPPAS KUNNA KNÄPPA NÅGRA PÅ NÄSAN”

-

Hur är det att vara tillbaka i Mora?

– Fantastisk­t roligt, annars skulle jag inte varit här. Peter Hermodsson (klubbdirek­tör) har varit på mig i många år. Jag hade en förhoppnin­g om att få göra en säsong till i Mora innan man packar ihop trunken för gott. Där är vi inte än, men det passade bra nu. Jag hoppas kunna bidra med stabilitet bakifrån. Du blev pappa för tre månader sedan. Hur har det ändrat ditt liv?

– Livet har förändrats. Det blir tidiga morgnar och inte lika mycket tid till annat. Jag har väldigt tur då min sambo gjort ett jättejobb. Det blir ett annat liv och det skänker en otroligt mycket glädje och inspiratio­n.

Vad tror du Mora kan göra i år?

– Alla ser oss som självklar för plats 14. Det får experter göra. Vi har en spännande blandning av karaktärer och nationalit­eter och många yngre på uppgång. Stommen imponerade i fjol och klubben har fyllt på med mig, Grillfors och ett gäng kanadensar­e. Vi hoppas kunna knäppa några på näsan. Hur ser du på att ni har en så ung trupp?

– Det är roligt. Det är riktigt bra drag vad vi än gör. Det är grabbar som vill ta för sig. Vi har en stor trupp vilket gör att det blir en härlig konkurrens. Vi äldre får verkligen vara på tårna för att hänga med samtidigt som vi kan komma med lite tips. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att jag får vara skadefri och göra en så bra säsong som möjligt och att vi ska överraska och etablera oss.

 ??  ?? TOMAS SKOGS
TOMAS SKOGS

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden