Hockeybibeln

”VI HAR GODA CHANSER ATT SPELA OSS DIREKT TILL SLUTSPEL”

-

Varför valde du att komma tillbaka?

– För att jag fick känna på hur klubben var redan för två år sedan då jag var utlånad från FBK. Jag såg många bra saker och tror att jag verkligen kan utvecklas bra i Malmö.

Vad gav säsongen i Karlskrona?

– Den gav mig jättemycke­t. Jag fick stort förtroende och fick spela mycket redan från start. Det gjorde att jag kunde växa in i kostymen på riktigt jämfört med tidigare år i SHL

då jag varit sjätte till åttonde back. Du har nu gjort några säsonger i SHL. Känner du fortfarand­e att det finns saker i ditt spel att förbättra?

– Det finns mycket att förbättra. Förra säsongen var min första riktiga säsong där jag känner att jag kom upp på den nivån jag vill ligga på. Nu är det bara att fortsätta och slipa ytterligar­e på detaljer i spelet. Vad tror du att Malmö kan åstadkomma i SHL denna säsong?

– Jag tror att vi har goda chanser att spela oss till en direktplat­s till slutspel. Sen har man visioner som är högre än så såklart.

Vad talar för att Malmö går långt?

– Att vi har en stor lagmoral och vilja i laget som gör att vi kommer ge oss chans att vinna varje match. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– En skadefri säsong så jag kan spela hockey på den nivå jag vill.

 ??  ?? NIKLAS ARELL
NIKLAS ARELL

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden