Hockeybibeln

ETT ÖGONBLICK...

-

– Jo, så var det ju, men det är alltid många bitar som spelar in. Det kändes helt rätt.

Hur känns det?

– Oj, det är jättekul, så klart. Jag vet inte vad mer man kan säga än att det är jävligt kul, absolut.

Hur är formen?

– Det känns helt okej, ändå. Det finns fortfarand­e saker jag måste slipa på. Man får ta det som det kommer, ta det vidare och inte gräva ner sig, så blir det bra. Ganska lätt att bli självgod kanske, men tycker du att det är berättigat?

– Jag anser ju att det finns många spelare som är duktiga. Men det är ett kvitto på att jag lyckades göra någonting bra förra säsongen. Det är kul och det tar jag med mig. Vad är dina förhoppnin­gar på säsongen, för din egen del och laget?

– Jag kan inte sticka under stolen med att det är höga förhoppnin­gar. Det är höga förväntnin­gar så det talar sitt tydliga språk.

Vad säger du om din fjolårssäs­ong?

– Ja… det trillade ju in rätt mycket mål, haha. Det gjorde ju att man blev lite sedd. Men förra året var ju misslyckad, det är ändå en lagidrott vi sysslar med och mål och poängprodu­ktion är bara en bonus om laget går plus. Men jag är absolut nöjd med min egen säsong. Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Oj, vad svårt. Det är många saker man önskar sig, men som kanske inte kan gå i uppfyllels­e. En del håller jag personligt, tyvärr. Men jag hoppas på en bra kväll på lagmiddage­n i kväll. Hur gick tankarna när du valde AIK? Jag gissar att intresset ändå var… hyfsat stort.

Andreas Lillhannus

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden