I Form (Sweden)

Jag väger under 70 kilo, trots att jag i många år trodde att det var omöjligt.

-

Har du hört talas om att viktminskn­ing blir svårare med åldern? Så var det för 40-åriga Christina, som var beredd på att hennes vikt troligen inte skulle förändras särskilt mycket.

Men det var innan hon testade I FORMs kostplan. Nu har Christina lyckats gå ner till en vikt som hon inte har sett sedan gymnasiet. På bara 6 veckor.

Allt hon har gjort är att följa I FORMs kostplan, öka sina steg per dag och träna hemma två gånger i veckan.

Vad fick dig att bestämma dig för att prova 6 veckor på en kostplan?

”Jag var nyfiken på att se om jag kunde gå ner några kilo på så kort tid, eftersom jag hade en idé om att jag redan hade en ganska hälsosam livsstil. Och det tilltalade mig att det var en hanterbar tidsperiod och att jag inte behövde väga all min mat ner till minsta gram.”

Vad fungerade bra för dig?

”Det faktum att det fanns en massa hälsosamma recept som andra människor har funderat ut att de innehåller rätt ingrediens­er. Då kunde jag bara laga mat och luta mig tillbaka – och veta att min måltid gav mig det jag behövde.”

Vad var din största ahauppleve­lse?

”Att maten var så god och att portionern­a faktiskt var lagom stora. Jag blev förvånad över hur mätt jag blev. Min man och mina pojkar åt som de brukade, men jag kände mig inte lurad när jag tittade på deras tallrikar. Jag vill hellre ha min egen.”

Vad är du mest nöjd med att ha uppnått?

”Jag tycker att det är fantastisk­t att bevisa att man kan gå ner så mycket i vikt vid 40 års ålder. Nu har jag köpt en ny bikini och jag känner mig verkligen bekväm i den.”

Vad är ditt bästa tips till någon som vill komma igång?

”Om du blir sugen, spara mellanmåle­t till kvällen, till exempel lite kvarg med bär och riven mörk choklad. Det tar bort det värsta sockersuge­t.”

 ?? ?? Christina före
Christina före
 ?? ?? Christina efter
Christina efter
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Midjan har minskat över 10 cm på Christina, som är nöjd med sin vikt för första gången på många år.
Midjan har minskat över 10 cm på Christina, som är nöjd med sin vikt för första gången på många år.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden