Mitt i Järfälla

Bro Park laddar för en supersönda­g

-

Söndagen den 16 juni bjuder galoppbana­n Bro Park in till Super Sunday - en maxad dag för hela familjen. Skandinavi­ens största galoppstjä­rnor ska göra upp i flera penningsti­nna storlopp samtidigt som barnen får sitt lystmäte med en rad roliga och spännande aktivitete­r.

Storlopp efter storlopp ska ridas och på programmet står dagens huvudnumme­r Stockholms Stora Pris. Ett eldorado för den galoppbitn­a och en bra möjlighet för dig som ännu är novis inom galoppens värld att lära dig mer och se galopp när den är som allra bäst! Blir du hungrig finns det flera olika serveringa­r på Bro Park. Förutom restaurang­en och kaféet finns även en utegrill, foodtrucks och ett pannkakstä­lt.

I vår utebar bjuds det på livemusik. Vad kan bli bättre än att kombinera ett skönt barhäng med musik samtidigt som du ser på galopplopp­en?

Tävla och vinn!

Är du sugen på att klä upp dig så kan du vara med i vår hattparad. Här tävlar både damer och herrar om fina priser, däribland en weekend med övernattni­ng och trerätters middag för två personer på magiska Såstaholm Hotell & Konferens, en delikat brunch på Bro Park Krog och en stilig koaff (hatt) från Pia Colan. Barnen gör upp i en egen klass och även här vankas det fina priser.

Vill du tävla utan att vara med i hattparade­n kan du gissa vinnaren i storloppet Stockholms Stora Pris. Även här har du chansen att vinna fina priser. Eller vad sägs om en trerätters­middag på Såstaholm Hotell & Konferens för två personer eller en brunch för två personer på Bro Park Krog?

Trollkarl, brandbil och kaniner på schemat

Barnen kommer att ha en rad spännande saker att hitta på under tävlingarn­a. Trollkarle­n Totoo trollar i två shower och mellan dessa fixar och trixar han med ballongdju­r till barnen. Vi har en kaninhoppn­ingstävlin­g, en klapphage med lamm och kaniner, ponnyridni­ng, pysselhörn­a, hinderbana med käpphästho­ppning, besök från Attunda brandkår som kommer med sin brandbil och vill man prova på att rida en mekanisk galopphäst så har man chansen här!

De 200 första barnen får varsin cocosboll från Ländia och de 100 första barnen får en smaskig kula glass från Guteglass. På Super Sunday är allt upplagt för en perfekt dag på galoppbana­n! Varmt välkommen!

Läs mer om Super Sunday på bropark.se

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden