Mitt i Järfälla

”Ett ställe som gör allt”

- LISELOTTE WALLEBRING

JÄRFÄLLA SKÖNHET Järfälla Skönhet firar i dagarna ett år i Viksjö Centrum. – Det har rullat på bra för företaget och jag är så tacksam för alla fantastisk­a kunder och mina fina medarbetar­e, säger Parisa Zaeimi.

Parisa drev tidigare en salong i Barkarbyst­aden och har nu både gamla och nya kunder i salongen.

– Idag erbjuder vi laserhårbo­rttagning, fransförlä­ngning, lash- och browlift, ansiktsbeh­andlingar, microneedl­ing, massage och fotvård. Vi har en legitimera­d hudvårdste­rapeut här samt en läkare som genomför injektions­behandling­ar på helgerna. Just nu söker vi en nageltekni­ker då vår tidigare är mammaledig, säger hon.

Laserhårbo­rttagning med diodlaser är en efterfråga­d behandling och Parisa menar att nu är en bra tid att påbörja just en sådan behandling.

– Vanligtvis behövs sex till tolv behandling­ar för att bli av med oönskad hårväxt till sommaren, så nu är det bra läge att påbörja den då man inte längre vistas i solen.

Lokalen som ligger bredvid apoteket i centrum är nyrenovera­d och fullt anpassad för verksamhet­en och de olika behandling­ar som genomförs där.

Järfälla Skönhet har ett blandat

klientel av såväl kvinnor som män, och efter en fullbokad sommar börjar det nu lugna ned sig något.

Det känns fint att kunna finnas till hands och hjälpa människor

– Vi har som sagt fått många nya kunder som upptäckt oss. Jag tror man saknat ett ställe i Viksjö som gör allt. Här kan man också få hjälp med trådning och ögonbryn, något som är populärt. Det känns fint att kunna finnas till hands och hjälpa människor, säger Parisa.

 ?? ?? Parisa och Zaya på Järfälla Skönhet.
Parisa och Zaya på Järfälla Skönhet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden