Mitt i Järfälla

Med skägget i centrum

- TOP QUALITY BARBER LISELOTTE WALLEBRING

Top Quality Barber i Viksjö Centrum lockar kunder från hela Stockholm. Prisbelönt­e barberaren Feras Azar erbjuder högkvalita­tiv klippning av såväl hår som skägg i sin trivsamma salong.

Med runt 25 års erfarenhet som barberare har Feras bland annat drivit barberarsh­op på flera ställen runtom i Stockholm och nu i Viksjö.

– Jag och min familj har bott i Viksjö i tolv år och när en passade lokal dök upp för ett par år sedan så slog jag till. Viksjö är så trevligt och vi har en fantastisk kundkrets här med såväl vuxna som barn, säger han.

Med fokus på hår och skägg så har Feras och hans medarbetar­e fullt upp i salongen.

– Vi har öppet sex dagar i veckan och är i princip jämt fullbokade. Det är hårt tryck på oss och vi söker nu en till barberare, men det är svårt att finna duktiga barberare idag, konstatera­r han.

Kvalitet är viktigt för Feras som 2017 själv vann tävlingen Sveriges Snyggaste Skägg 2017, en tävling som anordnades under World Beard Day och arrangerad­es av Beardshop.

– Kvalitet och service är våra ledord och salongen som ligger vid den östra ingången, är välkomnade och trivsam. Här finns ett biljardbor­d och gott kaffe för den som väntar på sin tur.

Top Quality Barber riktar sig till pojkar och män i alla åldrar för klippning, rakning, ansning av skägg, styling och ansiktsbeh­andling.

– Jag jobbade många år i Spånga som barberare och är glad att återigen få driva min egen salong. Jag är tacksam att få göra det jag älskar och är bra på, och att kunna göra det i min hemstad är lite grädden på moset, säger Feras.

 ?? ?? Feras Azar är mannen bakom Top Quality Barber
Feras Azar är mannen bakom Top Quality Barber

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden