Kentaur

GRYMMA SVENSK A FR AMGÅNGAR

-

På FREDAGSEFT­ERMIDDAGEN gick den första femstjärni­ga hoppklasse­n i global Champions tour på stockholms stadion och segrade gjorde Malin Baryard Johnsson och ”Märta”, H&M Second Chance med toksnabba 26,05 sekunder. Det var en 1.45-hoppning i två faser.

Henrik von Eckerman med Que Bueno de Hus Z placerade sig femma i klassen. tvåa blev Nayel Nassar på Lordan.

SENARE På kvällen gav grymt snygga ritter av malin baryard johnsson och peder Fredricson i global Champions league fina placeringa­r på fredagskvä­llen på stockholms stadion. malin och H&M Indiana blev femma individuel­lt och peder Fredricson med H&M Christian K slutade på tredje plats.

individuel­l segrare i klassen blev Daniel Bluman och Conconcret­o Sancha LS.

DET blev En lång RAD felfria svenska rundor och placeringa­r i lördagseft­ermiddagen­s global Champions League på stockholms stadion. Linda Heed, Fredrik Spetz, Jacob Hellström, peder Fredricson, malin baryard johnsson, Mathilda Karlsson (svensk som tävlar för Sri lanka)– och så förstås henrik von eckerman, som var tvåa i klassen:

med lite god vilja kan man också räkna in trean Marlon Modolo Zanotelli i gruppen av placerade svenskar – han är ju gift med Angelica Augustsson...

Det blev en spännande uppgörelse­n i lördagskvä­llens storklass Lgct grand prix på stockholms stadion med tio ekipage till omhoppning – Peder Fredricson/h&m all in och malin baryard johnsson/h&m indiana var två av dem. malin gick in näst sist och kapade en och en halv sekund på tiden och tog ledningen. men segern gick till peder som gick in sist i klassen och brände av en ännu mer bländande snabb omhoppning.

Peder fick 112.000 euro för segern i klassen, Malin fick 68.000 euro för andraplats­en. totala prissumman i klassen var 340.000 euro, alltså cirka 3,6 miljoner kronor.

Den sista klassen i stockholm horse Week var en spännande 1.55 med omhoppning. i denna klass deltog endast tre tävlande för Sverige – fredrik Spetz med Dustin, peder Fredricson med h&m Christian k och henrik von eckerman med Que bueno de hus Z.

henrik och peder gick till omhoppning, men Henrik fick ett nerslag. hela arenan kokade när peder kom in på banan, men höll andan när startsigna­len gick. en sista fräck sväng – eller det var nog två – kapade 45 hundradela­r på ledande Ben Maher och segern gick till peder och Christian k.

 ??  ?? Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson efter först- och andraplats­en i huvudklass­en Longines Global Champions Tour Grand Prix, Mathilda Karlsson och Chopin VA, Malin och H&M Indiana, Peder och H&M All In, Jessica Springstee­n och RMF Swinny du Parc, Athina Onassis och MHS Going Global.
Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson efter först- och andraplats­en i huvudklass­en Longines Global Champions Tour Grand Prix, Mathilda Karlsson och Chopin VA, Malin och H&M Indiana, Peder och H&M All In, Jessica Springstee­n och RMF Swinny du Parc, Athina Onassis och MHS Going Global.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden