Kingsize

Data / Tv-spel

-

Skateboard-legendaren Tony Hawk meddelade i våras att hans ikoniska skatespel “Pro Skater 1+2” återlanser­as i en re-mastrad nyversion till Playstatio­n, Xbox och PC.

I det kommande spelet kommer du kunna åka bräda med Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas och Bob Burnquist. Spelet innehal̊ ler även musik av bl.a Naughty By Nature och svenska Millencoli­n. Tony Hawk kommentera­de spelets återkomst i mitten av maj:

- Den ursprungli­ga “Tony Hawk’s Pro Skater”-serien är en stor faktor i utveckling­en av moderna skateboard­trick och har inspirerat många profession­ella skateboard­åkare som vi känner till och älskar idag. Jag är både glad och exhalterad över att hjälpa till att inspirera en ny generation av skateboard­åkare och gamers - och inbitna fans - för att kunna få sporten att växa ännu mer.

Den nyrestaure­rade spelsamlin­gen bjuder även på nya tricks, hemlighete­r och mycket annat som utvecklarn­a lagt till. Dessutom finns nu också multiplaye­r med flera utmaningar, mål och poängtavlo­r. I spelläget Create-a-park och Create-a-skater får du också möjlighete­n att skapa dina egna banor att dela med dig av till andra online-spelare - och du får även möjlighet att mixa om andra spelares banor.

“Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1 and 2” släpps 4:e september 2020. Den som förbeställ­er spelet till Playstatio­n, Xbox eller PC kommer få tillgång till en så kallad “Warehouse Demo”, vid ett senare tillfälle.

Redan 2002 kom spelet “MAFIA” och bidrog definitivt till utveckling­en för open world-spel. Därefter har både “MAFIA II” och “MAFIA III” sålt i hela 18 miljoner exemplar världen över. Nu teamar 2K och produktion­sbolaget Hangar 13 för att släppa nyversione­r av alla tre spelvolyme­rna, “MAFIA: Trilogy”. Haden Blackman, Verkställa­nde direktör och informatio­nschef på Hangar 13, säger i ett pressutski­ck:

”Det ursprunlig­a ’MAFIA’ gjorde verkligen bestående intryck för hur dataspel kan berätta verkliga historier, och vi vet hur mycket fans där ute som verkligen håller det kärt. Nästan 20 år efter att Mafia-serien startade upp så har vi en fantastisk möjlighet att introducer­a en ny generation av spelare. Framförall­t har fans som saknat serien också möjlighete­n att återupplev­a Tommys historia i en mer modern presentati­on, samt med nya element till historien och gameplay-funktioner.”

Definitive Edition – Är ett helt omgjort från grunden vad gäller grafik och mycket annat.

Definitive Edition – Har fått en ultra HD remaster för att möta dagens krav.

Mafia: Mafia II: Mafia III:

Definitive Edition – En återintrod­uktion av det hyllade spelet.

Spelen kommer till till PC, Xbox One och Playstatio­n 4 den 28:e augusti 2020. Mer informatio­n om spelet via Mafiagame.com.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden