Klick!

PEST eller KOLERA?

-

Tvingas avliva en av dina älskade hundar eller delta i ”Paradise hotel”?

– Oj… fan vad jobbigt. Jävlar… det beror ju på. Nu har ju jag avlivat två hundar som jag har haft därför att de har varit gamla och sjuka. Men om de ska vara friska, då skulle jag vara tvungen att vara med i ”Paradise hotel”.

Aldrig mer kunna resa eller aldrig mer kunna dricka kaffe?

– Jag får nog skita i kaffet även fast jag älskar kaffe. Liksom att aldrig kunna resa, man kanske inte ens kan ta sig till Södertälje, sitta fast i Stockholm i resten av livet, nej fy fan vad jobbigt.

Alltid glömma dina lösenord eller alltid glömma dina vänners namn?

– Jag glömmer ju redan nu både mina vänners namn och mina lösenord höll jag på säga. Eller folk som jag är bekant med kan jag glömma namnet på ibland vilket är jävligt pinsamt. Men lösenord glömmer jag ju något förbannat ofta. Men det är klart nära vänner vill man ju inte glömma namnet på, så hellre lösenord.

 ??  ?? Författare­n och nöjesjourn­alisten Ola Brising är aktuell med ett nytt boksläpp, aningen skruvade ”Cold Turkey – en vuxensaga”. Ola med ”frun”, tv-profilen Jackie Ferm.
Författare­n och nöjesjourn­alisten Ola Brising är aktuell med ett nytt boksläpp, aningen skruvade ”Cold Turkey – en vuxensaga”. Ola med ”frun”, tv-profilen Jackie Ferm.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden