Kungsbacka-Posten

Pop up-gym på Hede Fashion Outlet

Kungsbacka: I samarbete med Hede Fashion outlet erbjuder Nordic Wellness gratis träning i ett pop-up-gym. – Vi har gjort en miniatyrva­riant av våra klubbar, säger Louise Nimbratt på Nordic Wellnes i Borgås.

- Karina Hansson karina.hansson@stampen.com

Sedan en vecka har Nordic Wellness erbjudit gratis träning i sitt pop up-gym i Hede Fashion outlet, något som Norra Halland var först att skriva om.

Varför gör ni detta?

– Hede bjöd in till ett möte och frågade om vi ville låna en lokal som stod tom, säger Louise Nimbratt, platsansva­rig på Nordic Wellness Kungsbacka i Borgås.

Det inte tog många sekunder för dem att tacka ja.

– Självklart ville vi det.

Hon säger att Nordic Wellnes är väldigt måna om att gynna folkhälsan och att man ser att det här är en möjlighet att bidra till det.

Lokalen är på 110 kvadratmet­er och där har de ställt in rodd- och stakmaskin­er, två cyklar, hantlar och fler funktionel­la träningsre­dskap. När det är dags för klasser, morgon, lunch och eftermidda­g, så flyttar man undan redskapen för att få plats eller använder sig utav dem under gruppträni­ngsklasser­na.

– Sista veckan är det yogatema och samma fredag kommer vi ha ”champagne”-yoga. Och första mars är det after work-zumba utanför lokalen.

Nu till helgen är det fokus på barnen, mellan klockan 11 och 14, med ansiktsmål­ning, godisregn och så får de dansa med klubbens maskot, Tigern Teo.

– Vi var där i lördags och vi var med och dansade utanför och det var sol och första vårvibben i luften.

Nu hoppas hon att kommande after work-zumba slipper regnet. Kommer ni erbjuda det här fler gånger?

– Vi är väldigt förtjusta i att vara med på event, men om det blir fler gånger vet jag inte. Vi tar en sak i taget, säger Louise Nimbratt.

Pop up-gymmet är öppet torsdag till söndag mellan klockan 10 och 19. För att kunna säkra en plats på gruppträni­ngsklasser­na måste man boka tid via deras mejl, hede@nordicwell­ness.se.

– Det är ett begränsat antal platser. Det handlar om först till kvarn. Men man kan förstås också komma dit och vara med i mån av plats.

Sista dagen är 10 mars.

 ?? BILDER: LOUISE NIMBRATT ?? Zumba på Hede fashion outlet.
BILDER: LOUISE NIMBRATT Zumba på Hede fashion outlet.
 ?? ?? Louise Nimbratt, platsansva­rig på Nordic Wellness Kungsbacka Borgås.
Louise Nimbratt, platsansva­rig på Nordic Wellness Kungsbacka Borgås.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden