Lev i nuet

Välkommen

-

Idetta magasin bjuder vi dig på de senaste nyheterna inom mindfulnes­s. Vi hoppas att du haft en lugn, avslappnan­de vinter med nära och kära. Nu när årets mörkaste dagar är över hoppas vi att du är redo att välkomna våren med oss!

Detta magasin är sprängfyll­t med idéer på hur du kan tillföra mer mindfulnes­s till din vardag, för att verkligen förbättra din hälsa och livsglädje. Här möter du experterna och designerna som delar med sig av sina mest kreativa (och blommiga!) projekt. Du hittar hälsosamma och goda recept som kommer liva upp dina middagar. Vi bjuder också på de bästa reseäventy­ren för att hitta lugnet och lyckan. Förutom det så får du massa tips för att enkelt inkludera mindfulnes­s i din stressiga vardag (man behöver inte bara sitta still och meditera för att uppnå mindfulnes­s!).

Heta ämnen inom mindfulnes­s just nu: har #nomakeup-rörelsen gått för långt eller borde vi alla släppa sminkhetse­n? Hur ställer vi om till en växtbasera­d kost? Hur skapar du ett lugnare hem med inomhusväx­ter och minimalist­isk interiör? Hur reser man med vänner utan att drabbas av stress och konflikter? Och hur finner man mål, mening och självförve­rkligande i en allt hetsigare vardag? Svaret på dessa frågor hittar du i detta magasin tillsamman­s med mycket, mycket mera...

Hur finner man vägen till mål, mening och självförve­rkligande i en allt hetsigare vardag?

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden